Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. februar 15:09
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
14. Eirik Leander Rotmo Vuku Sluttplassering: 48

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 41min 10/3 14:54 10/3 15:38 44min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 51min 10/3 20:29 11/3 01:29 5h 00min 8 / 8
3 Levajok 7h 35min 11/3 09:04 11/3 14:32 5h 28min 8 / 7
4 Karasjok 8h 00min 11/3 22:32 12/3 06:22 7h 50min 7 / 7
5 Jergul 6h 13min 12/3 12:35 12/3 19:07 6h 32min 7 / 6
6 Jotka 7h 51min 13/3 02:58 13/3 06:15 3h 17min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 11:13 10/3 14:54 3h 41min 8 14 / 29
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 15:38 10/3 20:29 4h 51min 8 47 / 48
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 01:29 11/3 09:04 7h 35min 8 52 / 53
4 Levajok - Karasjok 11/3 14:32 11/3 22:32 8h 00min 7 41 / 40
5 Karasjok - Jergul 12/3 06:22 12/3 12:35 6h 13min 7 45 / 45
6 Jergul - Jotka 12/3 19:07 13/3 02:58 7h 51min 6 44 / 44
7 Jotka - Alta 13/3 06:15 13/3 10:23 4h 08min 6 50 / 48