Reload
FL500 2007
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 12:00
Siste oppdatering: 17. mars 2007
29. oktober 11:31
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
94. Kai Hegre Asker Sluttplassering: 33

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 52min 10/3 17:25 10/3 17:51 26min 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 53min 10/3 22:44 11/3 03:49 5h 05min 8 / 8
3 Levajok 10h 36min 11/3 14:25 11/3 21:25 7h 00min 8 / 7
4 Karasjok 9h 09min 12/3 06:34 12/3 09:15 2h 41min 7 / 6
5 Jergul 7h 40min 12/3 16:55 13/3 04:13 11h 18min 6 / 5
6 Jotka 6h 11min 13/3 10:24 13/3 10:33 9min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta S - Jotka 10/3 13:33 10/3 17:25 3h 52min 8 56 / 48
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 17:51 10/3 22:44 4h 53min 8 52 / 49
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 03:49 11/3 14:25 10h 36min 8 49 / 46
4 Levajok - Karasjok 11/3 21:25 12/3 06:34 9h 09min 7 44 / 45
5 Karasjok - Jergul 12/3 09:15 12/3 16:55 7h 40min 6 35 / 37
6 Jergul - Jotka 13/3 04:13 13/3 10:24 6h 11min 5 36 / 34
7 Jotka - Alta S 13/3 10:33 13/3 15:57 5h 24min 5 32 / 33