Reload
FL500 2007
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 12:00
Siste oppdatering: 17. mars 2007
12. desember 11:41
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
64. Pekka Syrjänen Ylä-Kintaus Sluttplassering: 35

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 51min 10/3 16:54 10/3 16:54 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 34min 10/3 22:28 11/3 03:45 5h 17min 8 / 8
3 Levajok 10h 00min 11/3 13:45 11/3 21:08 7h 23min 8 / 8
4 Karasjok 9h 25min 12/3 06:33 12/3 11:50 5h 17min 8 / 7
5 Jergul 6h 38min 12/3 18:28 13/3 01:55 7h 27min 7 / 5
6 Jotka 8h 13min 13/3 10:08 13/3 11:22 1h 14min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta S - Jotka 10/3 13:03 10/3 16:54 3h 51min 8 26 / 30
2 Jotka - Skoganvarre 10/3 16:54 10/3 22:28 5h 34min 8 27 / 42
3 Skoganvarre - Levajok 11/3 03:45 11/3 13:45 10h 00min 8 48 / 43
4 Levajok - Karasjok 11/3 21:08 12/3 06:33 9h 25min 8 43 / 43
5 Karasjok - Jergul 12/3 11:50 12/3 18:28 6h 38min 7 40 / 41
6 Jergul - Jotka 13/3 01:55 13/3 10:08 8h 13min 5 32 / 32
7 Jotka - Alta S 13/3 11:22 13/3 16:30 5h 08min 5 34 / 35