Reload
FL500 1997
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 00:00
Siste oppdatering: 18. mars 1997
1. oktober 09:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
119. Jan A. Nilsen Trondheim Sluttplassering: 6

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 20min 8/3 15:56 8/3 16:07 11min 8 / 8
2 Skaidi 10h 43min 9/3 02:50 9/3 05:42 2h 52min 8 / 8
3 Stabbursnes 9h 58min 9/3 15:40 9/3 19:40 4h 00min 8 / 7
4 Skoganvarre 5h 52min 10/3 01:32 10/3 14:56 13h 24min 7 / 7
5 Levajok 9h 12min 11/3 00:08 11/3 03:28 3h 20min 7 / 7
6 Karasjok 9h 45min 11/3 13:13 12/3 09:17 20h 04min 7 / 6
7 Jotka 10h 43min 12/3 20:00 13/3 00:00 4h 00min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Bossekop marked - Jotka 8/3 12:36 8/3 15:56 3h 20min 8 16 / 17
2 Jotka - Skaidi 8/3 16:07 9/3 02:50 10h 43min 8 14 / 14
3 Skaidi - Stabbursnes 9/3 05:42 9/3 15:40 9h 58min 8 4 / 8
4 Stabbursnes - Skoganvarre 9/3 19:40 10/3 01:32 5h 52min 7 6 / 7
5 Skoganvarre - Levajok 10/3 14:56 11/3 00:08 9h 12min 7 9 / 9
6 Levajok - Karasjok 11/3 03:28 11/3 13:13 9h 45min 7 10 / 9
7 Karasjok - Jotka 12/3 09:17 12/3 20:00 10h 43min 6 13 / 6
8 Jotka - Strand Camping 13/3 00:00 13/3 03:49 3h 49min 6 6 / 6