Reload
FL500 1997
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 00:00
Siste oppdatering: 18. mars 1997
27. mai 06:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
115. Mette Ånes ?? Sluttplassering: 16

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 32min 8/3 16:00 8/3 17:00 1h 00min 8 / 8
2 Skaidi 10h 45min 9/3 03:45 9/3 09:45 6h 00min 8 / 8
3 Stabbursnes 10h 40min 9/3 20:25 10/3 05:30 9h 05min 8 / 7
4 Skoganvarre 5h 05min 10/3 10:35 10/3 23:57 13h 22min 7 / 7
5 Levajok 18h 33min 11/3 18:30 12/3 10:30 16h 00min 7 / 7
6 Karasjok 9h 15min 12/3 19:45 13/3 00:35 4h 50min 7 / 7
7 Jotka 10h 17min 13/3 10:52 13/3 15:00 4h 08min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Bossekop marked - Jotka 8/3 12:28 8/3 16:00 3h 32min 8 13 / 19
2 Jotka - Skaidi 8/3 17:00 9/3 03:45 10h 45min 8 20 / 18
3 Skaidi - Stabbursnes 9/3 09:45 9/3 20:25 10h 40min 8 19 / 19
4 Stabbursnes - Skoganvarre 10/3 05:30 10/3 10:35 5h 05min 7 11 / 12
5 Skoganvarre - Levajok 10/3 23:57 11/3 18:30 18h 33min 7 19 / 19
6 Levajok - Karasjok 12/3 10:30 12/3 19:45 9h 15min 7 18 / 18
7 Karasjok - Jotka 13/3 00:35 13/3 10:52 10h 17min 7 18 / 16
8 Jotka - Strand Camping 13/3 15:00 13/3 19:20 4h 20min 7 16 / 16