Reload
FL500 1997
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 00:00
Siste oppdatering: 18. mars 1997
31. mai 18:32
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
114. Ann-Bjørg Sande ?? Sluttplassering: 8

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 18min 8/3 15:44 8/3 16:22 38min 8 / 8
2 Skaidi 10h 23min 9/3 02:45 9/3 07:54 5h 09min 8 / 8
3 Stabbursnes 9h 57min 9/3 17:51 10/3 11:05 17h 14min 8 / 7
4 Skoganvarre 3h 51min 10/3 14:56 10/3 16:45 1h 49min 7 / 7
5 Levajok 9h 34min 11/3 02:19 11/3 08:18 5h 59min 7 / 7
6 Karasjok 10h 12min 11/3 18:30 12/3 08:35 14h 05min 7 / 6
7 Jotka 12h 30min 12/3 21:05 13/3 01:05 4h 00min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Bossekop marked - Jotka 8/3 12:26 8/3 15:44 3h 18min 8 12 / 12
2 Jotka - Skaidi 8/3 16:22 9/3 02:45 10h 23min 8 16 / 11
3 Skaidi - Stabbursnes 9/3 07:54 9/3 17:51 9h 57min 8 13 / 13
4 Stabbursnes - Skoganvarre 10/3 11:05 10/3 14:56 3h 51min 7 17 / 16
5 Skoganvarre - Levajok 10/3 16:45 11/3 02:19 9h 34min 7 15 / 13
6 Levajok - Karasjok 11/3 08:18 11/3 18:30 10h 12min 7 16 / 15
7 Karasjok - Jotka 12/3 08:35 12/3 21:05 12h 30min 6 11 / 8
8 Jotka - Strand Camping 13/3 01:05 13/3 04:46 3h 41min 6 8 / 8