Reload
FL1200 2019
Starttidspunkt: fredag 8. mars 19:00
Siste oppdatering: 16. mars 2019
18. november 02:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 10:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 17 Thomas Wærner 13/3 22:55 14/3 09:41 10h 46min 11,1 12
2 22 Petter Karlsson 13/3 20:41 14/3 11:04 14h 23min 8,3 8
3 20 Kristian Walseth 13/3 23:29 14/3 11:15 11h 46min 10,2 9
4 10 Birgitte Næss 13/3 23:00 14/3 12:03 13h 03min 9,2 8
5 1 John Erik Eriksen 13/3 23:34 14/3 13:09 13h 35min 8,8 8
6 4 Ronny Frydenlund 14/3 02:36 14/3 17:25 14h 49min 8,1 7
7 19 Petter Jahnsen 14/3 07:26 14/3 18:39 11h 13min 10,7 10
8 2 Marit Beate Kasin 14/3 05:18 14/3 18:40 13h 22min 9,0 9
9 9 Steinar Kristensen 14/3 09:30 14/3 21:08 11h 38min 10,3 11
10 23 Sivert Kjøsnes 14/3 10:32 14/3 22:06 11h 34min 10,4 11
11 8 Christian Høy Knudsen 14/3 11:17 15/3 03:28 16h 11min 7,4 7
12 5 Tove Sørensen 14/3 14:04 15/3 03:51 13h 47min 8,7 10
13 13 Torkil Hansen 14/3 14:03 15/3 03:59 13h 56min 8,6 8
14 15 Nina Wivesoll Vollen 14/3 15:19 15/3 04:19 13h 00min 9,2 8
15 14 Ben Voigt 14/3 14:29 15/3 04:26 13h 57min 8,6 10
16 18 Sven-Erik Gullbekk 14/3 14:30 15/3 04:40 14h 10min 8,5 10
17 3 Erika Zopf 14/3 19:49 15/3 11:10 15h 21min 7,8 11
18 21 Roy-Åge Jensen Ugseth 14/3 19:10 15/3 11:44 16h 34min 7,2 8
19 26 Nora Själin 14/3 19:27 15/3 11:45 16h 18min 7,4 8

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 131 km
2 Jergul 100 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 49 km