Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
22. august 13:19
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 6:   Øvre Pasvik

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 34 Dallas Seavey 13/3 11:37 13/3 11:40 3min 11
2 27 Thomas Wærner 13/3 09:55 13/3 14:27 4h 32min 13
3 19 Birgitte Næss 13/3 11:20 13/3 15:02 3h 42min 10
4 20 Petter Karlsson 13/3 13:29 13/3 16:41 3h 12min 10
5 11 Tom Frode Johansen 13/3 13:12 13/3 16:59 3h 47min 11
6 23 Kristian Walseth 13/3 13:27 13/3 17:10 3h 43min 13
7 12 John Erik Eriksen 13/3 13:23 13/3 17:21 3h 58min 12
8 15 Marit Beate Kasin 13/3 15:27 13/3 19:08 3h 41min 9
9 2 Ove Grytbak 13/3 16:02 13/3 20:50 4h 48min 13
10 22 Ralph Johannessen 13/3 17:47 13/3 21:30 3h 43min 10
11 21 Amund Kokkvoll 13/3 18:28 13/3 23:36 5h 08min 12
12 4 Bernd Helmich 13/3 19:11 14/3 01:27 6h 16min 12
12 16 Espen Sønvisen Bech 13/3 20:34 14/3 01:27 4h 53min 11
12 13 Sven-Erik Gullbekk 13/3 20:37 14/3 01:27 4h 50min 12
15 30 Ronja Schuchert 13/3 21:02 14/3 01:35 4h 33min 12
16 10 Ola Martinsen 13/3 21:21 14/3 02:53 5h 32min 9
17 18 Tove Sørensen 13/3 20:56 14/3 03:02 6h 06min 11
17 14 Torkil Hansen 13/3 20:56 14/3 03:02 6h 06min 12
19 8 Yngve Fagerli 13/3 21:38 14/3 03:10 5h 32min 8
19 9 Marit Honerød Hoveid 13/3 23:39 14/3 03:10 3h 31min 14
21 24 Arne Karlstrøm 13/3 21:47 14/3 03:12 5h 25min 9
22 1 Jo Jøldal 13/3 22:13 14/3 03:28 5h 15min 10
23 37 Hanna Lyrek 13/3 23:25 14/3 03:48 4h 23min 10
24 39 Mikael Sundström 14/3 07:22 14/3 14:21 6h 59min 10
25 38 Geir Idar Hjelvik 14/3 10:27 14/3 14:53 4h 26min 11
26 3 Jana Henychova 15/3 03:58 15/3 03:58 0 13
27 7 Marçal Rocias Palau 14/3 20:34 15/3 04:05 7h 31min 11

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 133 km
2 Jergul 101 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km