Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
23. juli 16:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 3:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 48 Dag Broch 10/3 04:28 10/3 08:35 4h 07min 7
2 36 Eline Lihagen 10/3 04:56 10/3 11:02 6h 06min 8
3 18 Katy Meier 10/3 05:46 10/3 11:04 5h 18min 8
4 25 Sølvi Monsen 10/3 05:44 10/3 11:06 5h 22min 8
5 35 Espen Sønvisen Bech 10/3 06:28 10/3 11:13 4h 45min 8
6 33 Milos Gonda 10/3 05:18 10/3 11:18 6h 00min 8
7 9 Elisabeth Edland 10/3 05:31 10/3 11:28 5h 57min 8
8 61 Stefan Falter 10/3 06:16 10/3 11:29 5h 13min 7
9 24 Tore J. Helistø 10/3 05:24 10/3 11:38 6h 14min 8
10 20 Roy-Åge Jensen Ugseth 10/3 05:20 10/3 11:43 6h 23min 8
11 19 Ole Wingren 10/3 05:58 10/3 11:44 5h 46min 8
12 22 Ronny Wingren 10/3 06:30 10/3 11:48 5h 18min 8
13 4 Alexander Johansson 10/3 05:57 10/3 11:59 6h 02min 8
14 51 Leif Wilhelmsen 10/3 05:07 10/3 12:04 6h 57min 8
15 57 Pål Karlsen Haugsnes 10/3 07:05 10/3 12:08 5h 03min 8
16 34 Eileen Strøm 10/3 06:00 10/3 12:11 6h 11min 8
17 5 John Øivind Selmer 10/3 05:20 10/3 12:12 6h 52min 8
18 11 Ove Grytbak 10/3 05:17 10/3 12:13 6h 56min 8
19 27 Vidar Uglebakken 10/3 06:36 10/3 12:20 5h 44min 7
20 29 Vidar Løkeng 10/3 05:31 10/3 12:25 6h 54min 8
21 71 Taisto Torneus 10/3 05:53 10/3 12:30 6h 37min 7
21 43 Marcos Porcires 10/3 06:30 10/3 12:30 6h 00min 7
23 38 Ole Christian Uglebakken 10/3 06:47 10/3 12:37 5h 50min 7
24 45 Svein Sødahl Kvam 10/3 06:24 10/3 12:44 6h 20min 8
25 68 Heike Kontermann 10/3 07:07 10/3 12:54 5h 47min 8
26 1 Egil Eliassen 10/3 06:42 10/3 12:55 6h 13min 8
27 26 Stein Tage Domaas 10/3 06:20 10/3 13:02 6h 42min 8
28 16 Stian Hasfjord 10/3 07:06 10/3 13:03 5h 57min 8
29 42 Christian Høy Knudsen 10/3 06:50 10/3 13:16 6h 26min 8
30 53 Tommy Larsen 10/3 06:09 10/3 13:26 7h 17min 8
31 67 Aslak Prestbakmo 10/3 07:05 10/3 13:37 6h 32min 7
32 28 Yngve Opgård 10/3 06:36 10/3 13:41 7h 05min 8
33 39 Nieske Wierda 10/3 07:17 10/3 13:46 6h 29min 8
34 59 Kent-Gjoran Svendsen 10/3 07:30 10/3 13:57 6h 27min 8
35 52 Alf Stokke 10/3 08:40 10/3 13:58 5h 18min 8
36 40 Geir Wiik 10/3 07:19 10/3 14:13 6h 54min 7
37 32 Berit Seljestokken 10/3 08:01 10/3 14:15 6h 14min 8
38 3 Henrik Stang Aas 10/3 08:33 10/3 14:40 6h 07min 8
39 55 Gunhild Sem 10/3 09:06 10/3 14:58 5h 52min 8
40 46 Johanne Sundby 10/3 09:01 10/3 15:05 6h 04min 7
41 13 Tom Hardy 10/3 07:59 10/3 15:09 7h 10min 8
42 63 Silje Holmen Larsen 10/3 08:35 10/3 15:12 6h 37min 7
43 62 Børge Johansen 10/3 08:14 10/3 15:18 7h 04min 7
44 8 Ørnulf Jacobsen 10/3 08:27 10/3 15:21 6h 54min 8
45 2 Mel Andrews 10/3 09:25 10/3 15:43 6h 18min 7
46 10 Yvonne Dåbakk 10/3 09:00 10/3 15:49 6h 49min 8
47 64 Raymond Johansen 10/3 09:42 10/3 15:52 6h 10min 7
48 17 Jukka Honkapirtti 10/3 08:18 10/3 15:58 7h 40min 7
49 70 Michelle Kristin Pedersen 10/3 10:03 10/3 15:59 5h 56min 7
50 44 Francois Pagnoux 10/3 09:26 10/3 16:00 6h 34min 8
51 14 Cécile DUPE 10/3 09:28 10/3 16:01 6h 33min 7
52 6 Karoliina Ruippo 10/3 08:39 10/3 16:16 7h 37min 8
53 23 Tomas Nyheim Lambela 10/3 09:41 10/3 16:43 7h 02min 5
54 69 Wolfram Schumacher 10/3 09:08 10/3 17:00 7h 52min 8
55 49 Nora Själin 10/3 09:51 10/3 17:11 7h 20min 6
56 66 Andreas Trongaard 10/3 10:49 10/3 17:42 6h 53min 6
57 30 Pasi Ollikainen 10/3 09:57 10/3 17:47 7h 50min 7
58 41 Wolfgang Simon-Nilsen 10/3 10:23 10/3 17:55 7h 32min 7
59 65 Hugo Hansen 10/3 13:31 10/3 18:47 5h 16min 8
60 12 Tor Birger Seppola 10/3 10:56 10/3 19:09 8h 13min 7
61 60 Beate Jähnig 10/3 13:30 10/3 20:15 6h 45min 8
62 50 Kjetil Kristoffersen 10/3 13:32 10/3 22:19 8h 47min 7
63 21 Peter Kay-Kujawski 10/3 17:56 11/3 08:37 14h 41min 7

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Karasjok 85 km
5 Jergul 67 km
6 Jotka 78 km
7 Alta 50 km