Finnmarksløpet

Webshop

Bildereise gjennom Finnmark

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 08.06.2017 08:33

Finnmarksløpets Siida ble avviklet for tredje året på rad nå i vinter og har utviklet seg til å bli et flott "arrangement i arrangementet".

SpareBank 1 Nord-Norges egen Balto trollbandt de yngre og barnslige voksne. Det ble servert nydelig laksprodukter fra Laks er viktig.  Harila viste frem de vakreste biler man kan tenke seg mens Polaris stilte ut de tøffeste skuterne i verden. Med på reisen var også vår elitepartner Scandic som har hoteller på tre av Finnmarksløpets hovedsteder – og som er et naturlig stopp når man er på reise i vårt fylke. 

Omkranset av blide samarbeidspartnere med bålpanner og lavvuer som arbeidsverktøy og kulisser, gikk ferden fra Alta til Tana, helt øst til Kirkenes før det hele ble avsluttet med to dager i Karasjok.

Mange, ja veldig mange finnmarkinger og tilreisende var innom Finnmarksløpets Siida, og publikum ble engasjert. Det er gledelig. Vi er veldig glade for at våre samarbeidspartnere tar turen rundt med løpet. Tilbakemeldingen fra våre partnere er at dette er noe de vil gjøre i årene som kommer. På gjensyn i 2018.

Klikk her eller på mix-bilde under, da vil du få opp en one-drive album fra Siidaen reise gjennom Finnmark. Foto: Jan-Arne Jakobsen.

Partnere